Het begon voor Biba Pinata allemaal met een rode draak……

Toen Biba’s oudste zoontje 5 werd, wilde hij een speurtocht en een grote rode draak op zijn verjaardagsfeest.

 

Tja, en een paar maanden later was ons andere zoontje jarig en moest er natuurlijk ook een piñata op zijn verjaardagsfeest komen! En voor ik het wist was er een nieuwe traditie geboren…   Het was elke keer weer een groot succes en vriendjes wilden ook wel een piñata op hun feestje…

Zo ontstond Biba Pinata.  Vele jaren, 14 om precies te zijn, heb ik met veel plezier piñata’s geknutseld (Kijk hier wat Biba voor al die feestvierders heeft mogen maken.. )

Maar toen werd het te zwaar voor mijn handen. Nu knutsel ik zo heel af en toe nog eens een piñata in elkaar. Wel vind ik het nog steeds leuk om originele (vul)cadeautjes te verzinnen en te maken. Daarom is de webshop nu voornamelijk gevuld met handgemaakte cadeautjes en verschijnt er heel af en toe een piñata in de webshop.

Feestelijke groetjes,

Biba